s
BLIVET.fi

FAQ / UKK

Mitä tarkoittaa blivet?

Blivet on mahdoton kuvio, tunnettu myös "paholaisen äänirautana".Onko tuotteillanne palautusoikeutta?

Kuluttajasuojalain nojalla kuluttajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus etämyynnissä. Jos et jostain syystä pidä tuotteestamme, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. Tämä koskee postiennakolla ja laskulla maksettavia tilauksia. Noutaessasi tilauksen teet ostopäätöksen paikanpäällä. Jos tuote ei ole sitä, mitä odotit, voit perua kaupan.

Palauttaessasi tuotteen postissa sinun tulee liittää pakettiin postista saatava asiakaspalautus-osoitekortti. Paketissa on myös oltava tilauksen kuitti. Liitä mukaan myös tilinumerosi, niin palauttamamme rahat löytävät oikeaan paikkaan.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Jos tuote palautetaan sellaisessa kunnossa, jossa sitä ei voi enää myydä uudelleen, ei rahoja palauteta. Tilaustyönä tehtävillä tuotteilla, esimerkiksi silityskuvilla, ei ole palautusoikeutta.

Jos tuote on vioittunut, voit lähettää tuotteen meille asiakaspalautuksena. Tämä koskee myös tilaustyönä tehtyjä tuotteita. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja kerro, mikä tuotteessa on vikana. Liitä mukaan kuva viallisesta tuotteesta, jos mahdollista. Annamme lisätietoja sähköpostitse.

Täytin tilauslomakkeen väärin. Miten voin muuttaa tietojani?

Jos ehdit jo painaa "Lähetä tilaus" -nappia, olemme jo vastaanottaneet tilauksesi. Lähetä meille niin pian kuin mahdollista oikeat tietosi osoitteeseen tilaukset@blivet.fi. Pyydämme lähettämään mukana myös tilausvahvistuksen, jonka olet vastaanottanut sähköpostiisi.

Jos et vielä painanut "Lähetä tilaus" -nappia, sinulla ei ole mitään hätää. Tilaus ei ole lähtenyt. Tilausta tehdessäsi pääset muuttamaan tietojasi palaamalla selaimen Takaisin/Back -napilla edelliselle sivulle.

Mitkä Pehmopöistä ovat lasisilmättömiä?

Pehmopöpöistä Länsi-Niilillä, Sinilevällä, Sydänmadolla, Syyhyllä, Toksoplasmoosilla, Toukalla, Unitaudilla ja Vesikauhulla on brodeeratut silmät. Hyttysellä on pienet helmet silminä, mutta sillä on kuitenkin taivuteltavat jalat, joten täysin pehmeää pehmolelua etsivälle se ei sovi. Huonekärpäsen silmät ovat rakenteeltaan lasi/muovisilmien kaltaisia, mutta kankaalla päällystettyjä. Muilla on lasi/muovisilmät.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.