s
BLIVET.fi

Silityskuvat

Kankaaseen silittämällä kiinnitettävillä koristekalvosta leikatuilla kuvioilla saat personoitua vaatteesi ja luot uutta ilmettä vanhaankin vaatteeseen. Kuvat leikataan tilaustyönä, mutta ovat nopeasti saatavilla, jopa samana päivänä. Leikatuilla kuvilla ei ole palautusoikeutta.

Voit valita valmiista kuvistamme tai suunnitella oman kuviosi. Jos haluat tehdä kuviosi ihan itse, voit myös tilata palan kalvoa leikkaamattomana. Kalvon leikkaaminen onnistuu esimerkiksi saksilla tai mattoveitsellä. Jos haluat leikattuna isomman tai pienemmän kuvan kuin mitä valikoimastamme löytyy, ota yhteyttä sähköpostitse, niin suunnitellaan sopiva kuva yhdessä!

Huomaathan, että väriesimerkit ovat vain suuntaa antavia; värit ruudulla riippuvat myös näytön asetuksista ja varsinkin neonvärit on vaikea saada oikeannäköisiksi näytöllä. Monivärisistä ja kuviollisista kalvoista leikatut kuvat voivat olla myös keskenään erilaisia.

Silityslämpötila, -aika ja pesulämpötila vaihtelevat hieman kalvosta riippuen, mutta tyypillisin aika on 12-15 sekuntia ja lämpötila 150°, joka vastaa alle kahta pistettä. Useimmat kalvot kestävät 40° konepesun. Katso myös silityskuvien ohjeet.

HUOM! Jos tilauksesi sisältää vain silityskuvia, voidaan ne lähettää kirjeenä (toimituskulut alkaen 1,90 €). Tällöin säästät toimituskuluissa, mutta koska lähetystä ei pysty seuraamaan, emme korvaa postissa kadonnutta toimitusta. Jos haluat tilauksesi kirjeenä, ota meihin yhteyttä, kun olet tehnyt tilauksesi.

That's Me - Meeplet

Tee oma meeplepaitasi ja anna muiden tietää, mikä väri on varattu sinulle! Valitse That's Me -teksti ja muutama meeple haluamissasi väreissä, silitä ja valmis!

Kuviot on valmiiksi nyljetty, eli tausta on kuvasta poistettu ja se on heti valmis silitettäväksi. Kuvan mukana toimitetaan pala taustaa, jota voi käyttää silitysharjoitteluun.

Valmiit 10 cm x 10 cm silityskuvat

Noin 10 cm x 10 cm kokoinen materiaalipala, johon leikatun kuvion koko n. 9 cm x 9 cm (maksimimitta pysty- tai vaakasuunnassa 9 cm). Sopivan kokoinen niin pipoon kuin paitaankin!

Kuvio on valmiiksi nyljetty, eli tausta on kuvasta poistettu ja se on heti valmis silitettäväksi. Kuvan mukana toimitetaan pala taustaa, jota voi käyttää silitysharjoitteluun.

Valmiit silitettävät tetrominot

Nämä tetrominot muodostuvat neljästä noin 2,5 cm x 2,5 cm:n kokoisesta neliöstä. Yhdistele useita erivärisiä palikoita haluamallasi tavalla!

Kuvio on valmiiksi nyljetty, eli tausta on kuvasta poistettu ja se on heti valmis silitettäväksi. Kuvan mukana toimitetaan pala taustaa, jota voi käyttää silitysharjoitteluun.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.